Villkor/Garanti

Köpvillkor

Byströms Motoroptimering & Service tar självklart väl hand om ditt fordon och dess komponenter vid utförandet av tjänsten. Men det är alltid bra att du är påläst om våra villkor som listas nedan. Om du inte får svar på dina frågor i nedanstående köpinformation är du välkommen att kontakta oss på mail: bystroms.motoroptimering@gmail.com eller telefon: 0737760864 ange gärna regnummer i din förfrågan.

Köpinformation

Byströms Motoroptimering & Service reserverar sig för prisändringar, slutförsäljningar och eventuella faktafel som kan finnas på vår sida. För att få en korrekt prisidé eller för att säkerställa faktauppgifter tveka som sagt inte att kontakta oss.

Priser

Priset inkluderar svensk moms á 25% och är det som är angivet den dag kunden gör sin beställning.

Garantier

Byströms Motoroptimering & Service lämnar två års garanti på mjukvaran. Skulle trim-filen försvinna vid en uppdatering hos din märkesåterförsäljare ordnar vi en ny trim-fil kostnadsfritt inom en 2 års period från optimeringstillfället. OBS: Detta gäller dock inte om återförsäljaren i samband med uppdateringen även uppdaterat säkerheten i programvaran så vi inte längre kan kommunicera med motorstyrdonet i bilen.

Byströms Motoroptimering & Service ansvarar inte för skador på motor, drivlina eller bilelektronik efter mjukvaruuppgradering.

Byströms Motoroptimering & Service ansvarar inte för eventuell stilleståndsersättning eller hyrbil.

Byströms Motoroptimering & Service ansvarar inte för skador på inskickade styrboxar då vi inte har kontroll på hur leveransen hanteras under postgången.

7 dagars öppet köp

Bensinmotor med turbo

För att undvika risk för misständning behöver fordonet ha nya tändstift och tändspolar som inte är för gamla och slitna innan optimeringen utförs. Fordonet ska även ha slangar som inte läcker eller är för spröda.

Dieselmotor

Fordonets bränslefilter ska ha bytts inom angivet serviceintervall. Fordonet ska även ha slangar som inte är torra och slitna.

Registreringsbesiktning

Helbilsgodkända bilar går inte att registrera med den nya effekten. Bilar tillverkade från och med 1996 är helbilsgodkända

Kontakt

Byströms
Motoroptimering & Service

Vallavägen 25
641 47 Katrineholm

0737760864
bystroms.motoroptimering@gmail.com