Dieselpartikel Vingåker

Byströms Motoroptimering – dieselpartikelfilter Vingåker

Befinner du dig i Vingåker med omnejd och är intresserad av vad vi har att erbjuda, bland annat när det kommer till dieslpartikelfilter? Ett dieselpartikelfilter främsta uppgift är att filtrera bort och rena avgaserna som en dieselmotor avger. Idag finns ett DPF monterat på de flesta bilarna med en dieselmotor, framförallt på nyare modeller. Reningsgraden på ett DPF ligger runt 90%.

För att bilens dieselpartikelfilter ska sätta igång reningsprocessen krävs det att motorns temperatur är tillräckligt hög. Om bilen ofta används för kortare körningar eller i stadstrafik, så finns risken att reningen avbryts eller inte sätts igång. I dessa fall fylls filtret och oftast tänds varningslampan på instrumentbrädan. Om partikelfiltret är gammalt eller inte renat, kan det leda till att bilens förmåga och kraft blir begränsad.

Förhöjd prestanda, kvickare gasrespons och lägre bränsleförbrukning samt avgastemperatur. Hos många bilägare är det här egenskaper som gärna välkomnas. Vi på Byströms Motoroptimering o Service har lösningen som kommer höja effekten och kraften hos din bil. Du inte behöver lägga flera tusentals kronor på ett filterbyte.

Vi plockar isär bilens dieselpartikelfilter och rensar insidan av det, alternativt placerar ett ersättningsrör. Därefter ersätter vi bilens mjukvara till vår egna mjukvara som är specialanpassad just för din bil. Vår egna mjukvara stänger sedan av DPF funktionen. Processen utförs manuellt i vår verkstad som ligger i närheten av Vingåker.

Dieselpartikelfilter Vingåker

Byströms Motoroptimering & Service drivs och sköts om av en bilintresserad person som arbetat med motorstyrdornsoptimering under en längre tid. Alla ska kunna njuta mer av sin bil och kraften en motoroptimering faktiskt ger. Samt att vi alltid eftersträvar 100% kundnöjdhet. Vi använder bland annat utrustning ifrån Alien – Tech vid jobb med bilens styrenhet (ECU).

Våra produkter

 Motoroptimering Personbilar/Skåpbilar

 Motoroptimering Lantbruk/Entrepenad

 DPF-OFF

 EGR-OFF

 Launch Control

 Adblue-OFF

 Vmax

 Kloning utav styrbox

 Hard cut

 Kodning VAG / Fiat med mera

 Diagnostik/Felsökning

Kontakt

Byströms
Motoroptimering & Service

Vallavägen 25
641 47 Katrineholm

0737760864
bystroms.motoroptimering@gmail.com