Motoroptimering Eskilstuna

Byströms Motoroptimering – motoroptimering Eskilstuna

Befinner du dig i Eskilstuna och är intresserad av vad vi har att erbjuda när det kommer till motoroptimering? Vid en motoroptimering utförs ändringar av grundparametrarna i motorn, det vill säga tändning, bränsle och laddtryck. Det är exakt samma parametrar som man ändrar vid en mekanisk trimning, skillnaden är att det vid motoroptimering utförs elektroniskt.

I bilen finns en elektronisk lagringsenhet med information och data som styrboxens processor använder för att kunna styra motorn. Det här chippet modifieras av tillverkaren så att motorn bland annat ska fungera på sämre bränslen. Även effekten på bilen sänks för att tillverkaren ska kunna få rätt plats på marknaden. Kort och gott så begränsas bilens prestanda och kraft.

Genom att göra en motoroptimering så uppnår bilen sin fulla potential. Du som bilägare får ut mer kraft från motorn och dessutom kan en motoroptimering bidra till lägre bränsleförbrukning vid normal körning.

Innan vi påbörjar motoroptimeringen ser vi till att bilen är i tillräckligt bra skick. Det görs genom att vi tar ut bilen på en körning och loggar de parametrar som är väsentliga. Om det upptäcks några fel som gör att vi inte kan gå vidare, så måste de åtgärdas först. Därefter konfigurerar vi in en ny mjukvara som programmeras ihop med bilens styrbox. Slutligen gör vi en till testkörning och mätning för att kontrollera att alla värden ser bra ut. Motoroptimeringen påverkar inte någon som helst annan elektronik i bilen.

Motoroptimering Eskilstuna

Byströms Motoroptimering & Service drivs och sköts om av en bilintresserad person som arbetat med motorstyrdornsoptimering under en längre tid. Alla ska kunna njuta mer av sin bil och kraften en motoroptimering faktiskt ger. Samt att vi alltid eftersträvar 100% kundnöjdhet. Vi använder bland annat utrustning ifrån Alien – Tech vid jobb med bilens styrenhet (ECU).

Våra produkter

 Motoroptimering Personbilar/Skåpbilar

 Motoroptimering Lantbruk/Entrepenad

 DPF-OFF

 EGR-OFF

 Launch Control

 Adblue-OFF

 Vmax

 Kloning utav styrbox

 Hard cut

 Kodning VAG / Fiat med mera

 Diagnostik/Felsökning

Kontakt

Byströms
Motoroptimering & Service

Vallavägen 25
641 47 Katrineholm

0737760864
bystroms.motoroptimering@gmail.com